naar de homepage druk deze pagina af

Gratis laadpaal

 

Ter stimulering van elektrisch rijden geven steeds meer Nederlandse gemeentes een subsidie op de aanschaf van een laadpunt voor elektrische auto's. In sommige gevallen kun je het Chargepoint laadpunt zelfs helemaal gratis laten aanleggen.

 

Ontvang je gasten

Ook al heb je zelf nog geen elektrische auto, dan kan het toch slim zijn een laadpunt te hebben. Krijg je relaties op bezoek die met de auto komen? Dan verschijnt er binnenkort ook iemand met een elektrische. Wil je die gastvrij de mogelijkheid bieden om bij te laden, of moet je met gevaarlijke verlengsnoeren gaan knoeien?

 Vraag nu je offerte aan!

Jouw gemeente?

 

Check hier of je gemeente een subsidieregeling heeft.

 

Chargepoint

Wij helpen de wereld om snel en eenvoudig over te stappen op duurzaam vervoer: rijden op stroom in plaats van brandstof. Het maakt de stad zoveel leefbaarder. Ook meedoen met deze groene transitie en nog een financieel en fiscaal voordeel halen? Chargepoint helpt. Wij zijn al sinds 2006 actief met opladen van elektrische voertuigen en kennen alle wetten, eisen en normen. Natuurlijk ook de subsidies. Bekijk de oplossingen voor de verschillende plug-in hybrides en volledig elektrische auto's.

Meer weten over Chargepoint? Kijk hier