naar de homepage druk deze pagina af

Chargepoint voor ondernemers

Chargepoint maakt duurzaam elektrisch vervoer mogelijk. Door de ontwikkeling en uitrol van slimme oplaadinfrastructuur versnellen we de vergroening van mobiliteit. We ondersteunen ondernemers om ze maximaal te laten profiteren van de voordelen.

Toekomstbestendig

Centraal zijn onze slimme Chargepoint oplaadpunten. Door te kiezen voor Chargepoint, kiest u voor oplossingen die gebaseerd zijn op de technologie van de toekomst. Deze zijn online en op afstand veilig te beheren en te onderhouden, waardoor de beschikbaarheid maximaal is.

Onze expertise hebben we de afgelopen jaren opgebouwd door de uitrol van een groot aantal publieke laadpunten in de openbare ruimte. We werken nauw samen met gemeentes en netbeheerders, zowel in Nederland als andere Europese landen.

Exploitatie

Behalve een bijdrage aan het milieu en een extra service voor uw klanten, kunt ook u op een slimme manier uw investering terugverdienen door de verkoop van laadbeurten. We bieden ondernemers de mogelijkheid van volledige ontzorging door uitgifte van eigen laadpassen en het inrichten en koppelen van backoffice-systemen, waarmee zowel de laadpalen, wandmodellen als laadpassen te beheren zijn. Samen met onze partners verzorgen we installatie, service en onderhoud aan, zodat u alleen nog maar hoeft in te pluggen. 

Mogelijkheden:

- Laadunits met 1 of meer aansluitingen, ( 3,7 – 11 – 22 – 43 kW )
- Laadpalen en wandmodellen, zowel opbouw als inbouw
- Ook geschikt voor rechtstreekse aansluiting op het energienet (keurmerk netbeheer)
- Slimme koppeling van de laadpunten aan zonnepaneel-systemen (smartgrid)
- Load-balancing voorbereid: slim laden door optimaliseren van energiegebruik
- Interoperabel: u kunt ook toegang verlenen aan bezoekers met andere passen

Contactgegevens:


Chargepoint© BV

Adres: Laan van Westenenk 56. 7336 AZ  Apeldoorn
Tel. 055-302 0011

Twitter: @chargepoint
e-mail
Website http://www.chargepoint.nl