naar de homepage druk deze pagina af

Chargepoint op Ecomobiel 2010

Als technologieleider op het gebied van oplaadinfrastructuur mocht Chargepoint© Oplaadpunten natuurlijk niet ontbreken op de beurs Ecomobiel 2010 in Rotterdam.

Op 21 en 22 september 2010 participeerden we in Ecomobiel 2010 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Thema: Van hype naar business

Van hype naar business

Prins Maurits van Oranje opende de deuren van Ecomobiel 2010, vakbeurs en congres voor alle professionals actief op het gebied van duurzame mobiliteit. Exposanten kwamen gedurende 2 dagen in contact met beslissers en doen contacten op bij overheid en bedrijfsleven. Thema van dit jaar is "van hype naar business". Natuurlijk trok deze bijzondere opening de aandacht van de media. Zowel het 8 uur Journaal van de NOS als ook RTL en BNR waren op de beurs.

Chargepoint toonde de nieuwste versies van de Chargepoint© Oplaadpunten. Een primeur was de Chargepoint Home Edition. Dit is een oplaadpunt dat kan worden ingebouwd in een gevel of wand. Dit maakt het mogelijk om de auto's van de nieuwste types via modus 3 type 2 op te laden, zonder dat er een laadpaal hoeft worden geplaatst. Een fraaie innovatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit in de openbare ruimte.

Locatie, datum, openingstijden

Ecomobiel was uit zijn jasje gegroeid en vond daarom op een nieuwe lokatie plaats: de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

Chargepoint

De Chargepoint® Oplaadpunten zijn slimme oplossingen voor de energievoorziening van duurzaam vervoer. Deze oplossingen zijn bedacht en ontwikkeld door Reewoud Energietechniek uit Apeldoorn. Reewoud werd hiervoor o.a. genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100.

Meer over Ecomobiel 2010
http://www.ecomobiel.nl