naar de homepage druk deze pagina af

Edwin de Veen: directeur Chargepoint

De afgelopen jaren hebben we veel energie en tijd gestoken in het faciliteren van duurzaam elektrisch vervoer met onze Chargepoint oplaadpunten. Dit segment is nu zo in opkomst, dat we het gaan afsplitsen van Reewoud Energietechniek zodat we optimaal focus houden.

Sterke focus op duurzaam vervoer

Edwin de Veen (links) en Berno Everink (rechts)Edwin de Veen, tot april de vestigingsmanager van Reewoud Energietechniek en binnen deze organisatie verantwoordelijk voor Chargepoint, gaat zich nu volledig richten op de divisie Chargepoint in zijn nieuwe rol als directeur. Edwin “leeft” al jaren in duurzaam vervoer. Sterker nog: hij rijdt als een van de eersten in Europa dagelijks, dus vrijwel elke autokilometer, met een volledig elektrische auto, de Tesla Roadster.

Bij Reewoud Energietechniek volgt Berno Everink hem op als directeur. Berno is al jaren het gezicht van Reewoud Energietechniek bij de energie-netwerkbedrijven. Meer over de ontwikkelingen bij Reewoud Energietechniek is hier te lezen.

Snelle uitrol

Edwin de Veen heeft veel zin in de nieuwe Chargepoint divisie. “Wij stoppen energie in het elektrische rijden. Samen met een enthousiast team mensen binnen Chargepoint maken wij het mogelijk dat een laadinfrastructuur snel wordt uitgerold in Europa. Als kennisbedrijf zorgen wij, samen met partners zoals netwerkbedrijven en lokale overheden voor de introductie van het elektrische vervoer. Elektrische auto’s kunnen zich in de nabije toekomst ongestoord verplaatsen via een netwerk van slimme Chargepoint© laadstations.”

Social Media

Twitter van Chargepoint: http://twitter.com/chargepoint

Twitter van Reewoud Energietechniek: http://twitter.com/reewoud