naar de homepage druk deze pagina af

Ondernemers bewust maken

Op donderdag 25 oktober was het Chargepoint team aanwezig bij ParksociŽtiet Marialust in Apeldoorn, voor een bijeenkomst over elektrisch rijden. Veel van de toegestroomde ondernemers waren in het begin terughoudend over elektrische auto's. Tijdens de discussie, onder leiding van autoliefhebber Dick Braakhekke, kwamen alle (voor) oordelen op tafel.

Proefritten

Aan het eind van de bijeenkomst konden de ondernemers zelf proeven aan elektrisch rijden. In samenwerking met regionale dealers was een aardige collectie elektrische auto's beschikbaar voor een proefrit. Van de trendy Renault Twizy tot de hele praktische CitroŽn Berlingo Electrique. En natuurlijk de supersnelle Tesla Roadster, door Chargepoint beschikbaar gesteld."

Service voor je klanten

"Steeds meer ondernemers realiseren zich dat vandaag of morgen hun eerste klant voor de deur staat die zijn auto even wil bijladen tijdens het bezoek. Dan wil je geen 'nee' verkopen.", zegt Robert-Jan Brouwer van Chargepoint. Dit Apeldoornse bedrijf is binnen Europa een toonaangevende leverancier van oplaadpunten.

"Ook ondernemers die zelf nog geen elektrische auto rijden, doen er verstandig aan om nu al een laadpunt bij het bedrijf te plaatsen. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Bovendien laat je aan je klanten zien dat je voorbereid bent op de duurzame toekomst. Van laadpalen in de huisstijl van je bedrijf tot en met handige wallboxen met je eigen logo, voor in de parkeergarage. Chargepoint heeft een hele range van mogelijkheden, die allemaal geschikt zijn voor de elektrische auto's van vandaag - en ook de modellen die in de nabije toekomst op de markt komen.", legt Brouwer uit.

Meer informatie over de laadpunten van Chargepoint is te vinden op http://www.chargepoint.nl