naar de homepage druk deze pagina af

Snelladen, maar dan betaalbaar

Links en rechts poppen ze op: DC Snelladers. Een flinke investering om elektrische auto's snel op te laden. Kan dat slimmer? Natuurlijk heeft Chargepoint dat al bedacht - en operationeel in Europa!

Betaalbaar alternatief

Wie wŤl snelladen wil aanbieden, maar geen trek heeft in de aanzienlijke investeringen in een DC Snellaadstation, hoeft niet verder te zoeken. Chargepoint© Power is dan een betaalbaar alternatief.

Chargepoint© Power

Chargepoint Power is een AC Snellaad laadpunt geschikt voor een snellaadvermogen van 44 kW. Maar liefst 2 elektrische auto's kunnen tegelijk laden door de geavanceerde peak-shave technologie. Hufterproof, dus geschikt voor de openbare ruimte. En natuurlijk personaliseerbaar, zoals alle Chargepoint modellen.

Future Proof

De slimme oplaadpunten van Chargepoint zijn bovendien future proof: klaar voor de toekomst. Ze zijn nu al geschikt voor de auto's van morgen. De Chargepoint Power is ook geschikt voor de allernieuwste elektrische modellen, zoals de Renault ZoŽ.

Exploiteren

Natuurlijk maken we het ook mogelijk om uw snellaadpunt voordelig te exploiteren. We regelen alles, van de uitgifte van passen tot en met het afrekenen. Makkelijker kan niet!

Meer weten?

Wilt u met ons sparren over de afweging tussen snellaadpunten in AC of DC? Inzicht krijgen of Chargepoint© Power snellaadpunten voor u interessant zijn? Neem contact met ons op voor een afspraak. Of vul onderstaand formulier in.