naar de homepage druk deze pagina af

Laadpaal kopen met 50% korting

"Je moet alleen even bukken om het op te pakken, maar het geld ligt op straat", vertelde een adviseur me onlangs. Overal zijn buitenkansen. Je moet ze alleen even weten te vinden. Ik heb er weer eentje.

Gemeente steunt ondernemers

Ben je ondernemer in de gemeente Den Haag? Dan heeft de gemeente een aardig subsidiepotje (150.000 euro) om jou over te halen een oplaadpunt voor elektrische voertuigen aan te schaffen. Dat kan oplopen tot een subsidie van 50% van de kosten van zo'n laadpunt. En dan het beste nieuws: zo'n laadpunt bij je bedrijf levert je ook weer inkomsten op. Je kunt betaald krijgen voor de laaddiensten die je aanbiedt. Het is de tijd van nieuwe business, dus waarom ga jij geen geld verdienen met het aanbieden van oplaaddiensten?

Is Den Haag gek geworden?

Waarom Den Haag dat doet? De luchtkwaliteit moet beter. Nu kun je vervuilende voertuigen makkelijk de toegang tot de stad ontzeggen, maar dan is het wel zo slim om ook de schonere alternatieven te stimuleren. Want als je nergens kunt opladen, gaan mensen niet over tot elektrisch rijden. Met zo'n steuntje in de rug zal Den Haag in rap tempo gaan vergroenen.

Chargepoint helpt

Heb je een mooi plekje om een laadpunt te plaatsen? Wij helpen je graag om je project te realiseren (laadpaal, installatie, eventuele vergunning, afrekensystemen) binnen de termijn die gesteld is om in aanmerking te komen voor de Haagse subsidie. Laat je contactgegevens hier achter, dan gaan we voor je aan de slag.

Andere woonplaats?

Woon je niet in Den Haag, maar heb je wel interesse in subsidiemogelijkheden op een nieuwe laadpaal? We werken samen met een subsidiebureau dat op 'no cure, no pay' basis voor je uitzoekt wat de mogelijkheden zijn.

Originele blogdatum: 29 juli

- Robert-Jan Brouwer

Bekijk hier de andere blogs over Chargepoint