naar de homepage druk deze pagina af

Hoogste benzineprijs ooit

Schrikken aan de pomp? De benzineprijs heeft een recordhoogte bereikt. Toch zijn er automobilisten die fluitend rondrijden.

Door elektrisch te gaan rijden, rijd je lachend langs de benzinepomp. Er is nog geen enkel vooruitzicht dat benzine en diesel binnenkort veel goedkoper gaat worden. De prijs van de elektrische energie die je elektrische auto gebruikt kun je wel zelf in de hand houden. Gewoon door je stroom zelf op te wekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen.

Toekomstbestendig opladen

Als je dan toch elektrisch wilt gaan rijden, moet je laadvoorziening natuurlijk piekfijn in orde zijn. Daar kan Chargepoint je uitstekend bij helpen. Een wallbox aan de muur, of een laadpaal voor de deur van het bedrijf? We bieden een breed pakket aan slimme laadoplossingen. Allemaal future proof en helemaal personaliseerbaar, dus uit te voeren in de huisstijl van je bedrijf of organisatie. Je bent al klaar voor de smartgrids.

Wil je ook gaan genieten van elektrisch rijden: stiller, schoner en duurzamer? We helpen je graag op weg. Bel of mail met Gonny Jamin, laadadviseur van Chargepoint. of 055-302 0011..