naar de homepage druk deze pagina af

Op 3 juni naar Middelburg

Elektrische auto's veroveren de weg. Daarmee groeit de behoefte aan laadpunten snel. Technische Unie Middelburg en Chargepoint organiseren daarom op 3 juni a.s. een informatieochtend. Zo kunt u kennis maken met deze interessante nieuwe groeimarkt voor het plaatsen, aansluiten en onderhouden van laadpunten.

Proefrit en testen

Van 07:00 uur tot 12:00 uur is onze adviseur aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u laadpunten testen en een proefrit maken met een elektrische auto. Daarnaast staat in de showroom een volledig elektrische scooter.

Nieuw model

Sinds 1 april heeft Chargepoint een nieuw modellijn van oplaadpunten gelanceerd. Het nieuwe model laadzuil en Wall-Box zijn te bewonderen tijdens deze balie-ochtend. Wilt u niet wachten tot deze ochtend maar direct meer info? Vraag het hier aan!

Afrekenen

Natuurlijk legt de adviseur ook uit waarom het slim is om nu in oplaadoplossingen te investeren, welke subsidiemogelijkheden daarvoor beschikbaar zijn, en hoe u de investering versneld terugverdient. Kortom, een boeiend programma waar u wat van opsteekt.

Adres

De balieochtend vindt plaats bij `

Technische Unie in Middelburg
Arnesteinweg 65
4338 PD Middelburg


Meer over Technische Unie