naar de homepage druk deze pagina af

Opladen aan Chargepoint met zonnepanelen

Je hebt echt grip op je energieverbruik, als je de energie voor je elektrische auto opwekt met energie uit zonnepanelen.

Carpoort met zonnepanelen en ingebouwde Chargepoint

Waarom dan niet die panelen als carport bouwen? Het voordeel is duidelijk: de auto staat onder een afdak van panelen, zodat de zon het interieur niet opwarmt. En de auto plug je in de Chargepoint laadpaal die ge´ntegreerd is in deze duurzame oplossing.

Voor bedrijven is het model uit de Chargepointę Business-lijn ideaal. Hierin zit alles wat wagenparkbeheerders nodig hebben om de elektrische en plug-in hybride auto's van het bedrijf slim op te laden. Door parkeren te combineren met energieopwekking en energieopslag, wordt de parkeerplaats onderdeel van de business.

Modulair uitbreidbaar

Natuurlijk zijn combinaties van Chargepoint oplaadpunten en zonnepanelen modulair uitbreidbaar, zodat het op vrijwel ieder parkeerterrein uitstekend in te passen is. En op te schalen naarmate het bedrijf meer elektrische auto's aanschaft.

Ondernemers die vandaag naar de toekomst kijken, bereiden hun parkeerterreinen nu uit met de combinatie zonnepanelen en laadpaal: een visitekaartje voor uw bedrijf.

http://www.chargepoint.nl

Tel. 055-302 0011