naar de homepage druk deze pagina af

Chargepass

Om energiediefstal tegen te gaan, zijn Chargepoint© Oplaadpunten uitgevoerd met een beveiligd aanmeldsysteem.

Check hier

Chargepass is het toegangspasje dat we gebruiken om toegang te krijgen tot de Chargepoint Oplaadpunten. Dit is een beveiligd RFID-pasje, waarmee u toegang krijgt tot de oplaadpunten.

Deze Chargepass is conform de Interoperabiliteit compatibel. U kunt met de Chargepass dus terecht bij alle aangesloten oplaadpunten in Nederland, inclusief de snelladers van FastNed.

Optioneel zijn de Chargepoints ook uit te voeren met een bediening vanaf een smartfoon (apps), inbelsysteem of kaartlezers voor betaalpassen (pin/creditcard).

Kosten

Voor klanten van Chargepoint Europe is de Chargepass gratis. Voor anderen rekenen we voor het toezenden van een nieuwe Chargepass eenmalig 9,95 euro excl. btw aan verzend- en administratiekosten.

Klik hier om een Chargepass aan te vragen.

Europa

Bij de ontwikkeling van de Chargepass hebben we ons niet beperkt tot Nederland, omdat je nu eenmaal met de auto wel eens een grens oversteekt. De Chargepass is gebaseerd op dezelfde veilige standaarden die ook in Duitsland worden gebruikt. Er zijn plannen om de techniek die wij gebruiken tot de standaard voor heel Europa te maken.