naar de homepage druk deze pagina af

Wallbox voor Nissan Leaf en Renault ZE

Elektrische auto's, zoals de Nissan Leaf en de Renault ZE auto's, willen graag via de Wallbox en een speciaal protocol worden opgeladen. Zo zorgen fabrikanten als Nissan en Renault er samen met Chargepoint voor dat de accu van je auto een optimale levensduur krijgt. 

Speciaal voor het opladen van dergelijke auto's heeft Chargepoint de Wallbox ontwikkeld. Dit is een compacte laadpaal, die thuis of op kantoor aan de wand kan worden bevestigd. Zo profiteer je van alle voordelen van het speciale T2M3 laadprotocol (Type 2, Mode 3). Deze wallbox heeft als ťťn van de eerste modellen in Europa het keurmerk "Nissan Leaf Proof" gekregen. Bovendien is de Wallbox ook "Renault ZE Ready 1.2", de allernieuwste versie van deze standaard.

Future Proof

Dat maakt de Wallbox weer een sprekend voordeel van 'Future Proof'. Chargepoint ontwikkelt oplaadinfrastructuur, waarbij de laadpalen van nu al geschikt zijn voor de auto's van morgen.

Aanvraag

Nooit meer knoeien met verlengsnoeren, maar je elektrische auto opladen met goedgekeurde Wallbox? Vraag een offerte aan!

EV Compatible

Elk elektrisch voertuig (EV) kan worden aangesloten, kan veilig en snel laden. Gecertificeerd voor Renault ZE Ready (Renault ZoŽ, Renault Fluence). Nissan Leaf. Tesla Model S. Tesla Roadster. Mitsubishi Outlander PHEV, Ford Focus Electric. Mercedes Benz electric drive. BMW i3. BMW i8. Peugeot iOn. CitroŽn C-Zero. Mitsubishi i-MiEV. Fisker Karma. Renault Twizy.

 Meer informatie over de Chargepoint Wall-Box...