naar de homepage druk deze pagina af

Wie zijn we?

We hebben een achtergrond in slimme energievoorziening voor de openbare ruimte. Die kennis hebben we gecombineerd met onze visie op de mogelijkheden van duurzaam vervoer. Elektrisch rijden biedt talloze voordelen. We ontwikkelen slimme systemen om elektrisch rijden te vergemakkelijken, zoals de Chargepoint© intelligente oplaadstations.

  1. Future proof
    Chargepoint is toekomstbestendig en voldoet nu al aan alle normen die in aantocht zijn.

  2. Hufter proof
    Chargepoint is vandaalbestendig en speciaal ontwikkeld voor plaatsing in de openbare of semi-openbare ruimte.

  3. Personaliseerbaar
    De Chargepoint oplaadpalen kunnen geheel in uw eigen huisstijl worden uitgevoerd, zowel qua uiterlijk als ook in de menu-structuur en de oplaadpassen.

Ontstaansgeschiedenis

Chargepoint© is voortgekomen uit innovaties van Reewoud Energietechniek uit Apeldoorn. Reewoud, partner in slimme energievoorziening; een bekende naam in de wereld van energie- en installatiebedrijven, industrie en partijen in de openbare ruimte, met een breed pakket aan services en samengestelde systemen. Deze vinden vooral hun toepassing bij de distributie van (elektrische) energie. Chargepoint is in 2011 op eigen benen gaan staan. En in 2016 onder de vleugels van Chargepoint Europe BV verder gegaan.

MVO in ons DNA

Chargepoint heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in het DNA heeft. Dit betekent dat we ondernemen (profit) met aandacht voor menselijke aspecten (people) en het milieu (planet), zowel binnen als buiten het bedrijf. We helpen actief mee aan de verduurzaming van de energievoorziening, zetten ons in voor het slimmer maken van de voorzieningen (smartgrid), zorgen voor recycling van producten en de verhoging van de energiezekerheid. We streven naar de menselijke maat in onze persoonlijke contacten, zoeken altijd de beste oplossingen voor onze klanten en bieden ook kansen aan mensen met een achterstand. Niet omdat het populair staat in een sociaal jaarverslag, maar omdat we echt iets willen betekenen in de samenleving.