naar de homepage druk deze pagina af

Parkeergarage ROC Aventus

In de parkeerkelder van ROC Aventus in Apeldoorn heeft Chargepoint de voorzieningen gerealiseerd om elektrische auto's te kunnen opladen.

Groene samenwerking

Aventus is al jaren sterk gericht op vergroening van haar opleidingen. Daar hoort natuurlijk ook de praktijk bij. Daarbij werkt dit opleidingcentrum nauw samen met ondernemingen uit de regio. Chargepoint maakt deel uit van het Greenboard van Aventus, dat de school helpt om de studenten met concrete projecten in de markt te betrekken. Ook zijn we betrokken bij TechFunity.

Over ROC Aventus

Aventus is het regionale opleidingencentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Aventus biedt beroepsonderwijs, educatie voor volwassenen en bedrijfsopleidingen. Met ruim tweehonderd beroepsopleidingen en 1.300 medewerkers is Aventus de grootste onderwijsaanbieder in de Stedendriehoek.

Elektrische auto's laden

In de parkeerkelder zijn laadpalen van Chargepoint geplaatst die geschikt zijn om alle elektrische auto's mee op te laden. Zowel de huidige modellen als ook de modellen die nog moeten uitkomen. Chargepoint noemt dat 'Future Proof' en werkt met de automobiel-industrie samen om protocollen uit te wisselen. Zo kan de automobilist altijd zonder problemen zijn accu's vullen.

Interesse?

Is je interesse gewekt en wil je in jouw bedrijf, school of parkeergarage een Chargepoint laadvoorziening? Neem contact op met onze specialisten.
Telefoon 0850-603 503 of mail