naar de homepage druk deze pagina af

Technische Unie  zet in op eMobility

Technische Unie en Chargepoint slaan de handen ineen om voor de installateur interessante kansen in eMobility te bieden.

Elektrische voertuigen veroveren de weg. Energiebesparing, reductie van CO2-uitstoot, maatschappelijk verantwoord ondernemen – de behoefte aan duurzame vervoersoplossingen groeit flink door. Alle grote autofabrikanten komen met elektrische en hybride auto’s en het aantal elektrische fietsen in ons land ligt al boven een miljoen. Ook scooters, golfkarren en boten worden steeds vaker aangedreven door elektriciteit. Zoveel is duidelijk: eMobility is een interessante groeimarkt. Tijd voor actie!

Compleet assortiment

Het opladen van al die vervoermiddelen vraagt de nodige voorzieningen en de installateur is degene die ze plaatst. Naast laadpaal, wallbox of laadstation kunt u in veel gevallen ook de bijkomende producten zoals grondkabel en de aansluiting leveren. Na de installatie blijft de installateur ook in beeld voor service en onderhoud. Door het Chargepoint assortiment aan te bieden geeft Technische Unie u toegang tot het complete en brede assortiment met alles wat u nodig heeft voor eMobility, inclusief totaaloplossingen voor de specifieke wensen van uw klant. 

Training en workshop

Chargepoint verzorgt natuurlijk ook de kennis en informatie over deze nieuwste producten en ontwikkelingen. Inclusief workshops. Wilt u deelnemen aan een workshop over eMobility? Meldt u dan aan door uw contactgegevens te mailen aan:

Bekijk hier het Chargepoint stuk in de Technoscoop.

Kom kijken!

Komt u de laadpalen en wallboxen voor eMobility bekijken? Dat kan op de stand van de Technische Unie op de Elektro Vakbeurs in Venray op 5, 6 en 7 maart. Natuurlijk zijn de laders ook al te bestellen via de website van de Technische Unie. Gebruik als zoekterm 'Chargepoint'.