naar de homepage druk deze pagina af

Auto's

Bmw i3 - Wall-box

Misschien wel de meest mileuvriendelijke auto ooit, de i3 van BMW is zowel volledig elektrisch of mŤt een range extender beschikbaar. Klik hier voor laadoplossingen voor de BMW i3.

Volvo V60 Plug-in Hybyde (PHEV)

Unieke combinatie van een elektrisch rijden en een dieselmotor: de Volvo V60 behoort tot de populairste plug-in modellen. Kijk hier voor slimme laadoplossingen voor de Volvo V60.

Mitsubishi Outlander PHEV

Waanzinnig verkoopkanon voor Mitsubishi in Nederland. Een van de eerste plug-in hybrides waar je zelfs een aanhanger of caravan aan kunt koppelen. Per kilometer goedkoper als je     'm oplaadt met deze laadoplossingen.

Tesla Model S en Tesla Roadster

Tesla is de trendsetter die met zijn opvallende auto's enorme aandacht trekt voor elektrisch rijden. Natuurlijk hebben we krachtige laadoplossingen voor deze bolides.

Renault ZE

Het Franse Renault zet in op volledig elektrische voertuigen. De Renault ZoŽ, de Renault Twizy en de praktische Renault Kangoo Z.E. laad je op maximale snelheid om met de Chargepoint laadoplossingen.

Audi A3 e-tron

Een luxe hybride met een sportief karakter: De Audi A3 e-tron combineert duitse kwaliteit met schoon rijden. Haal het meeste ui de A3 e-tron met laadoplossingen van Chargepoint.

Opel Ampera

De Opel Ampera is een van de best verkopende hybride auto's in Nederland, met de Chargepoint laadoplossingen haal je het meeste uit deze bestseller.

Chevrolet Volt

Het bewijs dat er niet alleen auto's met ronkende V8 motoren uit de Verenigde Staten komen. De Chevrolet Volt profiteert zeer goed van de Chargepoint laadoplossingen.

Toyota Prius Plug-in Hybrid

Toyota gaat nog een stapje verder met het Prius platform: de Prius Plug-in Hybrid kunt u uw Prius thuis opladen. Natuurlijk met laadoplossingen van Chargepoint.

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is speciaal ontworpen voor elektrisch rijden. Het ontwerp is helemaal nieuw, en dat is te merken. Bekijk onze laadoplossingen voor de Nissan Leaf.

CitroŽn C-zero

Een perfecte auto voor in de stadsomgeving: lekker compact en schoon. Ideaal dus , zo'n CitroŽn C-zero, en al helemaal met onze Chargepoint laadoplossingen.

Peugeot iOn

De Peugeot iOn heeft dat leuke Franse karakter en is superhandig in de stad. Laad hem razendsnel op met Chargepoint laadoplossingen.

Kia Soul EV

Dit is de elektrische variant van de Kia Soul, maar hij heeft alsnog een actieradius waar je U tegen zegt. Haal nog meer uit de Kia Soul EV met Chargepoint laadoplossingen.

Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive

De Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive is het nieuwste uitstapje van Mercedes in de wereld van emmissievrij rijden. Eerst een elektrische variant van de exclusieve SLS, en nu dus een elektrische B-klasse. Laad hem supersnel op met Chargepoint laadoplossingen.