naar de homepage druk deze pagina af

Laadpunten voor Facilitaire dienst 

(Charging as a Service)

Steeds meer locaties ontdekken dat er aan het opladen van voertuigen meer vast zit dan alleen een laadpunt plaatsen: wie zorgt er voor service- en onderhoud, hoe zit het met de helpdesk? Bij het eerste laadpunt is dat misschien nog te overzien. Maar hoe ontwikkelt dat, nu we tot 2030 ieder jaar een verdubbeling gaan zien van het aantal voertuigen met een stekker? Dan komen er ook andere uitdagingen bij: hoe verdeel je de beschikbare energie over de aangesloten voertuigen? Hoe ga je om met een verzoek van de energie-netbeheerder om het laadvermogen aan te passen aan de pieken en dalen in het net?

Voor steeds meer professionals in vastgoed en/of facilitair diensten blijkt laadinfrastructuur uiteindelijk geen core business te zijn. Terwijl de uitdagingen op dat gebied snel complexer worden.

Is laden wel je core business?

De oplossing? Alles rond het opladen uitbesteden. Daarvoor hebben we bij Chargepoint Europe in de afgelopen tien jaar verschillende oplossingen bedacht, ontwikkeld en uitvoerig getest in de praktijk, in Nederland, maar ook daarbuiten. Zodat we compleet kunnen ontzorgen.

Zonder investering?

Relatief nieuws is dat je als locatie nu ook zelf niet meer hoeft te investeren in de oplaadinfrastructuur. Zelfs de financiering regelen wij. Het enige waar je als locatie nog voor hoeft te zorgen, is het beschikbaar stellen van parkeerplekken die we mogen aanmerken als oplaadlocaties. En dat hoeven niet direct alle parkeervakken op je terrein te zijn. Dat schalen we natuurlijk op, mede op basis van de behoefte in de praktijk.

We hebben laadpleinen gerealiseerd bij hotels (o.a. Van der Valk, Fletcher), talloze bedrijven (sauna's en sportverenigingen), bedrijfsterreinen en instellingen (Schiphol, Maxima Medisch Centrum, Provincie Noord-Brabant, Stichting e-laad/EVnet, Fontys en Zuyd Hogeschool).

Contact

Ben je verantwoordelijk voor een mooie locatie om verder uit te bouwen? Meer elektrische auto's zorgen voor frisse lucht.

Kunnen we daar binnenkort eens over praten en de praktische mogelijkheden doornemen? 

Bel 0850-603 503 voor een afspraak - of vul onderstaande formulier in.


Lokatie
Probeer de plek zo goed mogelijk te omschrijven


 


Geef ook je contactinfo
Dan houden we je op de hoogte