naar de homepage druk deze pagina af

Chargepoint voor bedrijven

Chargepoint maakt duurzaam elektrisch vervoer mogelijk. Door de ontwikkeling en uitrol van slimme oplaadinfrastructuur versnellen we de vergroening van mobiliteit. We ondersteunen ondernemers om ze maximaal te laten profiteren van de voordelen.

Toekomstbestendig

Centraal zijn onze slimme Chargepoint oplaadpunten. Door te kiezen voor Chargepoint, kiest u voor oplossingen die gebaseerd zijn op de technologie van de toekomst. Deze zijn online en op afstand veilig te beheren en te onderhouden, waardoor de beschikbaarheid maximaal is.

Onze expertise hebben we de afgelopen jaren opgebouwd door de uitrol van een groot aantal publieke laadpunten in de openbare ruimte. We werken nauw samen met gemeentes en netbeheerders, zowel in Nederland als andere Europese landen.

Exploitatie

Behalve een bijdrage aan het milieu en een extra service voor uw klanten, kunt ook u op een slimme manier uw investering terugverdienen door de verkoop van laadbeurten. We bieden ondernemers de mogelijkheid van volledige ontzorging door uitgifte van eigen laadpassen en het inrichten en koppelen van backoffice-systemen, waarmee zowel de laadpalen, wandmodellen als laadpassen te beheren zijn. Samen met onze partners verzorgen we installatie, service en onderhoud aan, zodat u alleen nog maar hoeft in te pluggen. 

Mogelijkheden:

- Laadunits met 1 of meer aansluitingen, ( 3,7 – 11 – 22 – 43 kW )
- Laadpalen en wandmodellen, zowel opbouw als inbouw
- Ook geschikt voor rechtstreekse aansluiting op het energienet (keurmerk netbeheer)
- Slimme koppeling van de laadpunten aan zonnepaneel-systemen (smartgrid)
- Load-balancing voorbereid: slim laden door optimaliseren van energiegebruik
- Interoperabel: u kunt ook toegang verlenen aan bezoekers met andere passen

Ontzorgen

We begrijpen dat oplaadpunten niet altijd uw core business zijn, maar wel belangrijk voor uw bedrijf. Zowel voor uw eigen wagenpark, als de voertuigen van bezoekers. Daarvoor bieden we volledige ontzorging: van ontwerp tot implementatie, van idee tot realisatie. Daarbij hoort ook trainen en opleiden van uw receptie en het 24/7 beschikbaar zijn van onze telefonische servicedesk. Meer weten? We komen graag een kop koffie drinken om uw situatie te schetsen. 

Contactgegevens:


Chargepoint© Europe BV

Tel. 0850-603 503

Twitter: @chargepoint
e-mail
Website http://www.chargepoint.nl