naar de homepage druk deze pagina af

Wallbox Retrofit

Eenvoudig bestaande woningen geschikt maken voor koppeling elektrisch rijden

Natuurlijk wil de bezitter van een elektrische auto zijn voertuig het liefst voor de deur thuis opladen. Bij nieuwbouwwoningen wordt door vooruitstrevende architecten inmiddels een aansluiting voor deze voertuigen meegenomen in het ontwerp. In bestaande woningen bestond nog geen oplossing. Tot nu. Thuisladen komt nu voor meer mensen binnen bereik door de Wallbox Retrofit oplossing van Chargepoint!

Makkelijk inbouwen in buitenmuur of carport

  • De Chargepoint Wallbox Retrofit is de eenvoudige en modulaire oplossing om bestaande woningen in één keer geschikt te maken voor elektrische voertuigen: thuisladen gemakkelijk gemaakt 
  • opladen van auto’s, fietsen en scooters volgens de modernste eisen - futureproof door modulaire opzet
  • zelfopgewekte (lokale) duurzame energie in de autoaccu opslaan
  • energie terugwinnen uit de voertuigaccu’s om thuis te gebruiken
    en het gebouw is klaar voor koppeling met smartgrids
  • drempelverlagend door praktische toepasbaarheid: in één keer alles wat nodig is om EV’s te laden.

Bestaande huisinstallatie

De bestaande elektrische installatie van het pand wordt gecontroleerd en eventueel aangepast om geschikt te maken voor de eisen die elektrisch rijden stelt aan de systemen. Door de modulaire opzet van het systeem kan het eenvoudig later worden uitgebreid indien de behoefte komt om meerdere elektrische voertuigen ter plekke te laden. Futureproof noemen we dat. Voor thuisladen altijd de perfecte oplossing.

Renovatiemarkt grote kans voor elektrisch rijden

Deze oplossing is door Chargepoint speciaal ontwikkeld voor bestaande bouw. Deze markt is veel groter dan de nieuwbouw. Potentiële afnemers zijn huizeneigenaren (incl. woningbouwcoöperaties en projectontwikkelaars) en (elektro-)technische installatiebedrijven actief op de renovatiemarkt .

Slim weggewerkt, maximale mogelijkheden

Door de maatvoering kan het thermisch geïsoleerde inbouwraam van de Wallbox-Retrofit aan de buitenkant van een huis of kantoor worden geplaatst in een spouwmuur. Omdat de Chargepoint Wallbox Retrofit wordt geïntegreerd in een buitenmuur neemt het geen kostbare ruimte in. Bovendien voortkomt dit schade aan het oplaadpunt. In deze box zit alle techniek en de connectoren, veilig weggewerkt.

Personaliseerbaar

Door de afwerking aan de gebruikerskant is het mogelijk om de Wallbox-Retrofit te voorzien van elk gewenste uiterlijk: kan worden uitgevoerd in de kleur van de bakstenen van de muur, of voorzien van een bedrijfslogo. Geheel personaliseerbaar!

Meer weten?

Neem contact op met Chargepoint. info@chargepojavascript:decrypt_and_email('3599 2983 1695 1391 2349 1267 1701 2634 3303 2349 3130 1918 2634 540 268 734 1391 3322 2619 1607 3146 2634 2349 3130 1701 2113 3130 1267')int.nl  of bel: 055-302 0011. Of vul onderstaand formulier in.


Welke informatie wil je ontvangen?
Je kunt meerdere opties kiezen


 


Je contactgegevens


 
 
 
 
 
 
www.chargepoint.nl